Auktion over brugte bøger

Som annonceret i Novum holder vi en auktion over de bøger som foreningen igennem årene har fået donneret. Disse bøger trænger til at komme væk fra SFCs lager og komme ud til folk der vi læse dem.

Auktionen er sat op til at køre på følgende hjemmeside:

www.sfcbogauktion.blogspot.dk/

Der er bøger af store navne som Phillip K. Dick, Brian Aldiss, Ray Bradbury og Niels E. Nielsen, men der er også bøger som du sikkert ikke havde hørt om før, så gå endelig på opdagelse på siden.

 

 

Auktionen løber til den 31 januar 2018. Yderligere detaljer om hvordan auktionen forløberkan findes på samme hjemmeside under Menuen Auktionen

Bogauktion

I årenes løb har Science Fiction Cirklen fået doneret en del brugte science fiction-bøger. Da de har været gemt væk i kasser på foreningens lager, har bestyrelsen nu besluttet at bortauktionere bøgerne, så de kan komme interesserede sf-fans til gode.. 

er er tale om bøger på dansk og engelsk samt nogle få på norsk. Da bøgerne står pakket  på SFC's lager, er det desvære ikke sådan lige til at få taget yderligere billeder eller skaffe flere oplysninger om bøgerne, så nogle bud vil være lidt på chancen

 
Hvordan byder man?

Auktionen kommer til at køre over denne blog, og der bydes ved at skrive sit bud i kommentarfeltet under indlægget for den bog der bydes på.
Hvis der er flere bøger af billedet på et indlæg, så bydes der på disse samlet.

Minimium bud er 5kr, og budforøgelser er også på min 5kr.

Det er vigtigt nar man byder, at kan skriver sit navn og email adresse i kommentaren sammen med buddet, således vi kan identificerer hvem der har budt på hvilke bøger. Hvis du ikke ønsker at din mail skal ligge tilgængelig på siden, så kan du sende en mail til novum@sciencefiction.dk med dine oplysninger (bud skal stadig gøres via kommentarer).

Hvornår slutter auktionen:
Auktionen slutter den 31 januar 2018.
Bøger der bydes på på slutdatoen vil dog få deres slutdato forlænget med yderligere 24 timer for at forhindre at nogen "stjæler" auktionen i sidste øjeblik.

Skal man være medlem af SFC for at byde?
Man behøver ikke være medlem af Science Fiction Cirklen for at deltage i auktionen

Opsamling eller forsendelse
Når auktionen slutter, så kan du få bøgerne på flere måder:
 - Forsendelse. Hvis bøgerne skal sendes, så vil prisen for portoen blive lagt oven i den samlede budsum
 - Dancon. Bøgerne vil kunne afhentes på Dancon (dato vil blive offentliggjort senere)

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål så kontakt novum@sciencefiction.dk