Drømmetid

af Richard Ipsen

I denne samling noveller er der beretninger om fremtidens samfund og opfindelser, om møder med aliens og med mytologiske væsner. Men altid historier med forankring i vores egen tid og virkelighed.

Richard Ipsen skriver historier med dybde og stemning, uanset om de foregår i en skov i Ballerup eller på en fjern planet. Han er født i 1955 og er professor ved Institut for Fødevarevidenskab ved Københavns Universitet.

Med denne bog starter SFC udgivelse af science fiction-novellesamlinger af danske forfattere, og det er med stor glæde at vi begynder rækken med en novellesamling skrevet af Richard Ipsen. Han har i mange år bidraget med science fiction-noveller til danske publikationer, men har ikke før fået udgivet en selvstændig samling.

Vi glæder os til at give et mere fyldigt billede af en del af de forfattere der er repræsenteret i diverse danske antologier, og har allerede planlagt flere samlinger i rækken.

Indhold:Den første europæiske koncert, Jagthunden, Tang, Afsked på Irmgardz, Bag himlen, Allehelgens aften, Dragetid, Jadehavets guder, Kød, Drømmetid, Skovtur, Tabula rasa, Tango for to, Halvlys, Kåtekirken i Sarek, Øjne, lever og hjerte, Stedsånder, Købmænd, Natrytter, Nedsat hastighed, Dovre

Pris
199 kr
(medlemmer: 159,20 kr)
Sider
192
ISBN
978-87-90592-46-2
Serie
Ny dansk sf
Udgivet
11. november 2010
Bestil