I overfladen

Lige under overfladen 2

Sidste år udgav SFC originalantologien Lige under overfladen. Den blev heldigvis godt modtaget, og vi håber at vi nu har påbegyndt en tradition, med en årlig originalantologi, med nyskrevne science fiction-historier.

Antologien indeholder noveller af et udsnit af de forfattere i Danmark, der i øjeblikket skriver science fiction. Nogle af dem har allerede udgivet romaner enten inden for science fiction, fantasy eller andre genrer, men mange har tidligere kun udgivet enkelte noveller i andre tidsskrifter, men er snart klar til det store marked.

Titlen i år: I overfladen, er både titlen på en af novellerne, og på samme tid ment som en antydning af at 'Lige under overfladen' nu er kommet et step videre.

Læseren vil finde rumrejser, tidsrejser, fremtidsscenarier, aliens i forskellige sammenhænge, spekulativ fiktion, og også et par historier de fleste nok vil mene befinder sig i genrens udkant.

Antologien er sammensat ud fra en åben indsendelse af manuskripter. Redaktøren har så ud fra et manuskriptgrundlag på over 50 historier i år har udvalgt disse 20 historier blandt de bedste for at sammensætte en blandet antologi af gode historier.

Indhold

Kenneth Krabat: Historiens korte arm, Richard Ipsen: Ting tager tid, Flemming R. P. Rasch: Mission til Eden, Arash Sharifzadeh Abdi: Myten om planeten Turus, Patrick Leis: Infektion, Søren E. Hemmingsen: Bidrag til danmarkshistorien, A. Silvestri: When The Music’s Over, Nikolaj Højberg: O-puslespillet, Camilla Wandahl: Kælderfødt, Ellen Miriam Pedersen: Bemyndiget, Rasmus Wichmann: En post-apokalyptisk novelle, Camilla Fønss Bach Friis: Du er min bedste ven, John Peter Andersen: Krydsning, Brian P. Ørnbøl: Stendrømme, Gudrun Østergaard: Den grønne jakke, Manfred Christiansen: Sket er sket, Sara Tanderup: I overfladen, Lars Ahn Pedersen: Afhøring af offer nr. 5, Dan Mygind: Christians København, H. H. Løyche: I min Faders hus

Pris
269 kr
(medlemmer: 215,20 kr)
Sider
268
ISBN
978-87-90592-34-9
Serie
Lige under overfladen
Udgivet
14. august 2008
Bestil