Lilleputternes oprør

af Niels E. Nielsen

Året er 1991. USA har en sort præsident med baggrund i beskedne kår. Sovjet har en leder med tilsvarende baggrund. Begge er indstillede på at bløde den kolde krig op, da en provokation fra Kina skaber en uforudset spænding, og de to landes automatiserede våbensystemer begynder den krig, der risikere at udslette menneskeheden.

I ruinerne af New York samles en lille flok mennesker, der ved et tilfælde har overlevet – men som har fået så meget stråling at de regner med at dø i løbet af et par uger. Dén tid beslutter de til at bru-ge på at tvinge supermagterne til at opføre sig fornuftigt og redde verden fra den sikre undergang. Også selv om de bare er en fattiglæge, en deserteret soldat, en prostitueret og en tv-skuespiller der ikke kan kende fiktion fra virkelighed.

Dette er beretningen om Gruppe Lilleput, der kæmper sig gennem ødemarken og trodser sikkerhedsforanstaltninger, stråling og bevæbnede banditter i kamp for freden. Odds er fuldstændigt håbløse, men gruppen har valgt sit navn med god grund – og den har nogle tricks oppe i ærmet, der kan få de store til at lytte efter.

Pris
249 kr
(medlemmer: 199,20 kr)
Sider
253
ISBN
978-87-93233-20-1
Serie
Niels E. Nielsen
Udgivet
10. november 2016
E-bog
E-Pub
Bestil