Fantastiske Virkeligheder

af Diverse

Europæisk fantastik lever og har det godt! Disse 4 forfattere, fra vidt forskellige steder på landkortet og fra lige så forskellige steder i fiktionens rammer, er alle eminente eksempler på den modne europæiske fantastik fra de sidste 10 år. Kendt og elsket af mange danske læsere af genren, er de forbavsende lidt oversat til dansk, og det er den primære grund til denne udgivelse.

De fire byder her på små, inciterende og overbevisende, men også vidt forskellige, fantastiske virkeligheder der kunne være til, men som bare ikke er det - i hvert fald ikke endnu! Fra den yderst underspillede, næsten hypnotiske, serbiske forfatter, Zoran Zivković, over englænderen Stephen Baxters bastante og dystre fremtidsversioner, og den sidste år desværre afdøde polak Stanisław Lems unikke komplicerede historier, til irsk-amerikanske Anne McCaffreys dygtigt fortalte små perler af fortælling om det nære - men i en verden der ikke helt er som vores.

Nærværende bog præsenterer 2 noveller af hver forfatter, udvalgt for specifikt at vise spændvidden i deres forfatterskaber, og er desuden grundigt introduceret af fire danske kendere af de respektive forfatterskaber.

Pris
279 kr
(medlemmer: 223,20 kr)
Sider
274
ISBN
978-87-90592-25-7
Serie
Internationale topnavne
Udgivet
20. september 2007
Bestil